2012-10-19 20:36:11• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bak - Állandó mosoly ül az arcodon

Napi horoszkóp október 20-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Hold ma a Bak jegyéből reagál. Ez kevésbé örömteli időket jelent. Valószínűleg kell valamit tenned, ami nem igazán nyeri meg a tetszésedet, rendet rakni, takarítani, tisztogatni, vagy hasonlókat. Délután és este még halvány utalás formájában sem szabad rokonaidról vagy partneredről rosszat mondani. Ez rossz vért szül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ez lesz a legjobb napod ezen a héten. A Hold a Bak jegyében áll, melynek eleme szintén a föld. Ma egyszerűen minden kerekebb, kellemesebb és szimpatikusabb, amit csinálsz. Este mindenesetre vigyáznod kell: a Hold Plútóval találkozik. Most könnyen előfordulhat, hogy utolér a múlt, mint a sötétség a nappalt. Rázd meg a fejed, és mondj egyszerűen magadban nemet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma a Hold a Bak jegyéből köszön neked. Ez biztosan nem a legjobb a számodra. Nézd azonban a pozitív oldalát: ez a Hold segít neked a hétvégi bevásárlások elintézésében. Este vigyázz, hogy nehogy elsüllyedj a gondok között.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon álmok nélkül kell kijönnöd, és meglehetősen keményen érkezel a tények talajára. Az álmodozások ideje elmúlt. Ha dolgoznod kell, különösen fontos: nem szabad gyengének mutatkoznod. Figyelnek rád. Ma az sem lenne jó, ha otthonodban begubóznál, és elbújnál. Ez nem passzol hozzád.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold mára belépett a Bak jegyébe. Számodra ez mindig azt jelenti, hogy egészségednek kell az első helyen állnia. Más szóval, ma különösen vigyáznod kell a testedre, ápold azt szeretettel. Ideális ez a nap a pihenésre. Este olvass, nézz meg egy jó filmet, hallgass zenét, álmodozzál… pompás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Hektikus délelőttöd van. Uránusz az oka, aki feszült quadrát kapcsolatot vesz fel a Holddal. Különben a Hold a Bak jegyében áll, és segít a mai napon hétvégi bevásárlásaidat gyorsan elintézni. Legjobb időszak a késő délután, mire Uránusz befolyása elmúlik. Már nem állnak olyan hosszú sorok a pénztáraknál, és az eladók is barátságosabbak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


A szombat a munkáé és a tervezésé. A Hold a Bak jegyében segít neked. Bevásárlásaidat 10 előtt vagy 14 óra után tudod a legjobban elintézni. A két időpont között nagyon valószínűtlen, hogy nyugodtan tudsz vásárolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold belépett a Bak jegyébe. Ez kedvedre van. Azt hiszem, sok az elintéznivalód, és ebben ez a Hold a segítségedre lesz. A bevásárlásokat legjobban 14 óra után fogod tudni elintézni. Előtte Uránusz fellépése sok bajhoz vezethet. Többek között megtörténhet, hogy hosszú sorok képződnek a pénztárak előtt. Délután rokoni látogatások állnak a programodon. Szükséged van ezekre a kapcsolatokra, erőt adnak neked.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kimondottan jó arra ez a nap, hogy átvizsgáld anyagi helyzetedet. Készíts pénztári rovancsot, vizsgáld át a könyveidet. A Hold segít ebben. Délután az őszi természet csalogat. A Hold a Bak jegyében igazán kedvet csinál egy sétára. Este barátaiddal találkozni, szórakozni a legjobb program.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold mára belépett a te jegyedbe. Ez felépít téged. Egész másként kezded a napot, állandó mosoly ül az arcodon. Ami a bevásárlást illeti, ne a 11 és 13 óra közötti időszakot válaszd. Ekkor ugyanis Uránusz nagyon erős, és a pénztáraknál hosszú sorok várnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napra a Bak jegyében álló Hold több nyugalmat és kötelességtudatot hoz magával. Annyira önfeledt ma nem lesz a hangulat. Újra meg újra eszedbe jut, hogy kötelességeid is vannak. A korlátok maguktól jönnek, de mégis egy csomó nagyszerű időtöltés adódik. Késő délután Plútó kezd hatni, és még közelebb hozza hozzád az élet komolyságát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma egészen más hangulatot hoz. Most ugyanis a Bak jegyében áll, és tekintetedet ismét a Föld felé irányítja, és arra, amit el kell végezned. Ez nem mindig kellemes, ahogy ezt mindannyian tudjuk. Déltájban Uránusz és a Hold találkoznak egymással most sok minden félremegy, így stressz nélkül nem is tudod elintézni a munkádat. Késő délután a Hold Plútóval találkozik. Ez mindig annak a jele, hogy a múlt a jelenbe lép, vagy visszagondolunk, milyen volt régen. Rokonlátogatások is ehhez a Holdhoz tartoznak.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: